Maatwerk web applicatie

Afgestemd op jouw wensen een maatwerk applicatie in nette, goed gedocumenteerde en zorgvuldig geteste code. Zodat een mogelijk toekomstige dienstverlener er ook nog mee kan werken mocht dat nodig zijn. Samen kijken we naar de vereisten van je applicatie en maken we een analyse waarmee we de ontwikkeling kunnen opbreken in op te leveren stappen.

Geen uitdaging is ons te groot of te klein met onze jarenlange ervaring in het werken met maatwerk applicaties, frameworks, databases en soms bijzondere projecten. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Voor een mooi voorbeeld van wat een maatwerk applicatie inhoudt bekijk dan onze:

Huurdersportaal casus

Een illustratie over maatwerk

Detachering

Is het werk niet aan te slepen en heb je extra mensen nodig voor je front-end of back-end in PHP, JS, SQL of .NET? Wij werken ook met plezier in je vaste team op locatie. Informeer naar onze beschikbaarheid, dan kijken we of we je goed van dienst kunnen zijn.

Plugins, componenten of widgets

Heb je bijvoorbeeld een WordPress site en wil je een widget die nergens te krijgen is? Of heeft je bestaande applicatie een uitbreiding nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dan bespreken we je wensen en benodigdheden.

Offerte aanvraag formulier

Vul hieronder je gegevens in of mail naar info@dutchwise.nl en geef een korte uitleg over wat je nodig hebt, dan nemen wij spoedig contact met je op.

De naam van de contactpersoon.

En afdeling, indien van toepassing.

Het emailadres van de contactpersoon.

Het vaste en eventueel mobiele telefoonnummer van de contactpersoon.