Uniek in ontwerp en inhoud

Elke website is voor ons uniek en moet met zorg en aandacht benaderd worden.

We gaan als dat nodig is samen kijken naar jouw bedrijf en eventueel naar je bestaande website totdat we het inzicht hebben dat nodig is om een representatieve site te kunnen maken die aan de moderne gebruikerseisen voldoet.

Dutchwise CMS preview image

Gebruikersvriendelijk beheersysteem

We kijken naar welk beheersysteem het beste bij jou past of waar jouw voorkeur naar uitgaat. Zo kunnen we bijvoorbeeld besluiten om het beheersysteem WordPress te gebruiken, omdat je hier al ervaring mee hebt en je website een blog moet hebben. Ook hebben wij ons eigen maatwerk beheersysteem ter beschikking voor websites of applicaties met bijzondere benodigdheden.

Dutchwise CMS preview image

Werkwijze

Dankzij ons handige intakeformulier kunnen we de meeste informatie al snel verzamelen om een beeld van jouw bedrijf te krijgen, daarom lijkt het ons slim om een afspraak te maken zodat we het formulier samen door kunnen nemen.

Responsive webdesign

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone of een tablet, dit betekent dat je website op vele mediaplatforms toegankelijk moet blijven. Met een responsive ontwerp zal de website zich automatisch aanpassen aan het beeldschermformaat van de gebruiker.

Probeer je browservenster maar eens te verkleinen.

Zoekmachine vriendelijk

Bij het bouwen van je website besteden we ook veel aandacht aan het zoekmachine vriendelijk maken van de website omdat we dit als een integraal onderdeel van een website beschouwen kun je daar op de onderstaande pagina meer over lezen.

Zoekmachine Optimalisatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dan bespreken we je wensen en benodigdheden.

Offerte aanvraag formulier

Vul hieronder je gegevens in of mail naar info@dutchwise.nl en geef een korte uitleg over wat je nodig hebt, dan nemen wij spoedig contact met je op.

De naam van de contactpersoon.

En afdeling, indien van toepassing.

Het emailadres van de contactpersoon.

Het vaste en eventueel mobiele telefoonnummer van de contactpersoon.